A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Mi történik itt? Sárosdi Lilla védelmébe vette a nőverő Juhászt

Teljesen érthetetlen módon, az őt ért zaklatásról zokogva mesélő színésznő most Juhász Péter védelme miatt szállt ringbe.
Az eset két dolog miatt is igencsak különös. Az első, hogy Juhász Péterről még február elején derült ki, hogy bántalmazta volt élettársát, amit azóta már maga a politikus is elismert. Sárosdi reakciója azért is érhetetlen, mert tulajdonképpen a színésznő indította el vallomásával hazánkban a zaklatók leleplezését.

„Sajnálom,hogy csak most reagálok a “Juhász “ügyre, annál is inkább, mivel ismerem őt is, a volt élettársát is.

2015-16 között közvetlen szomszédai voltunk egymásnak, a gyerekeink azóta is összejárnak, és jelenleg is barátságban vagyunk Péter új családjával. Látom, hogy milyen szeretettel és gondoskodással viszonyul a gyerekeihez.

Hazugságnak tartom mindazt, amivel vádolják, és a nyilvánosság előtt igyekeznek kivégezni ezt az embert!

Sok mindennek voltam, vagyok, szem- és fültanúja, amit nem hozok nyilvánosságra, de a bíróságon tanúskodni fogok.” – olvasható Sárosdi Lilla közösségi oldalára írt üzenet.

Úgy tűnik a színésznőt az sem zavarja, hogy korábban  Juhász Péter az Indexnek nyilatkozva már elismerte, hogy egy órán át dulakodott a nővel, aki eközben „megsérülhetett”.

Március 14-én kiderült, személyi szabadság megsértése gyanújával indított büntetőeljárást Juhász Péter bántalmazási ügyében a Budapesti Rendőr-főkapitányság.

Sárosdi Lilla 2017 októberében beszélt arról, hogy  a Vígszínház főrendezője zaklatta. Pár nappal később a színésznő zokogva könnyebbült meg, miután megtudta, hogy Marton László nyilvánosan is beismerte tettét, és bocsánatot kért korábbi zaklatási ügye miatt.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések