A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kiállt Magyarország mellett egy svéd képviselő és bejelentette, hogy hazánkba költözik (Videóval!)

A minap jelentette be Kent Ekeroth svéd demokrata parlamenti képviselő, hogy nem indul a következő választásokon, mert Magyarországra költözik. A politikus a döntését azzal indokolta, hogy a skandináv országban már elviselhetetlen a migránsok okozta állapot, ellenben Magyarországon ma is biztonságban élnek az emberek, semmit nem érezni abból, amit Nyugat-Európa elszenved – írja a 888.hu.
Svédországban szeptemberben tartanak parlamenti választásokat. Kent Ekeroth akkor nem indul mandátumért. 

Amint lejár a parlamenti mandátumom, Magyarországra fogok költözni, emiatt az ősszel már nem indulok, ezért nem szerepelek a párt listáján – jelentette ki a plenáris ülésen, ahol a magyar bevándorláspolitikát méltatta. 

A politikus úgy fogalmazott, hogy ebben a különös országban, Svédországban, a világ legszélsőségesebb demokráciájában egy európai országot az elmúlt években gonosznak, antidemokratikusnak, totalitáriusnak állítottak be. Szerinte ez nem is meglepő, hiszen ez az ország – Magyarország – éppen az ellenkezőjét képviseli annak mint Svédország.

Kent Ekeroth szerint mi magyarok képviseljük a józan észt, akik meg akarjuk védeni a hagyományainkat és a kultúránkat. Felidézte, hogy éveken át kitartottunk, kiálltuk az Európai Unió és az Amerikai Egyesült Államok támadásait. Beszélt továbbá Soros Györgyről és az általa támogatott NGO-król, amelyekkel sokszor a határokon belül kellett, kell megküzdeni Magyarországon. 

Ez a büszke ország ellenállt az oszmánok törekvésének Európa meghódítására. A megszállás ellenére is kiálltak a kommunizmus bűneivel szemben. Most pedig mindannyiunkért kiállnak – jelentette ki a svéd demokrata politikus. 


Kijelentette, hogy szeretne köszönetet mondani a világ elsőszámú kormányfőjének. majd magyarul olvasta fel a következő szavakat:

Tisztelt Orbán Viktor miniszterelnök úr! Köszönöm szépen, hogy kiáll Európáért! 

Emlékeztetett, hogy van egy ország amelyik próbál kiszabadulni a balliberális uralom alól, ami annyi országot tönkretett. És mit tesznek ezzel az országgal Európában – kérdezte. Megtámadják, démonizálják, rá akarják kényszeríteni a bukott értékeket.

Önök balliberálisok inváziót hívtak meg az országainkba, az országaink megszállását. Önök, akik az ideáikkal, a passzivitásukkal lehetővé tették a stockholmi gázolásos terrortámadást. Ma is élnének, ha önök hallgattak volna ránk. Önök, akik lehetővé tették az IKEA-ban történt gyilkosságot és sok más támadást. Mindez és sok más katasztrófa az önök politikájának eredménye. Önöknek vér van a kezükön. Leromboltak egy fél kontinenst – sorolta a svéd kormánypárti többségnek kritikáit, vádjait Kent Ekeroth.

A politikus szerint mindezekért a tettekért a történelem fog majd egyszer súlyos ítéletet mondani. Kiemelte, hogy a vádaskodás és a támadás helyett inkább tanulnia kellene Nyugat-Európának azon kevés országtól, akik jól kezelik ezt a problémát. Ezért inkább köszönet illeti Orbán Viktort és Magyarországot, amiért meg merik tenni, ami jó az országnak és Európának.

Forrás: 888.hu, Vezető kép: Youtube

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések