A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Juhász belebukott a nőverésbe

Juhász Péter, az Együtt elnöke a hétvégén bejelentette, hogy visszalép és nem indul egyéni jelöltként a Belvárosban az április 8-ai országgyűlési választáson - írja a Lokál
Habár a politikus hetet-havat összehordott és hazudozott a visszalépés indokairól, Hollik István, a belvárosi körzet Fidesz–KDNP-s jelöltje szerint egyértelmű, hogy a fütyüléseiről is ismert Juhász nőverési botrányába bukott bele.

– Távoznia kell a közéletből annak, aki nőt bántalmaz, miként Juhász Péter is nyilvánvalóan ezért volt kénytelen visszalépni a képviselő-jelöltségtől – reagált a visszalépés hírére Hollik István, majd emlékeztetett: Juhász Péter ellen már a rendőrség is nyomoz, így bármit is állít, nyilvánvalóan ez lehet a visszalépés oka. 

– Juhász nemrég az ellenzéki sajtóban, a Simicska Lajos tulajdonában lévő index.hu oldalon maga is elismerte, hogy durva dulakodás volt közte és korábbi élettársa között, a nő ezért sérülhetett meg – tette hozzá Hollik István.

Még februárban a Bors írt arról, hogy Juhász Péter tettlegesen súlyosan bántalmazta, benyugtatózta és napokra egy lakásba zárta egykori élettársát, három nagyobb gyermeke édesanyját.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések