A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Jennifer Lawrence már megint nagyot mondott, most éppen a szexuális életéről fakadt ki

A Jennifer Lawrence szabadszájúságát bizonyító videókkal és cikkekkel lassan Dunát lehetne rekeszteni, azonban még mindig, újra és újra képes valódi meglepetést okozni a híresség. 
A nemrégiben adott interjújában egy szomorú problémájáról számolt be, miszerint csak akkor él szexuális életet, ha párkapcsolatban van, és mivel jó ideje szingli, bizony nélkülöznie kell az efféle örömöket. 

Jennifer elárulta, hogy imád szexelni, de ha visszatekint a múltjába, igazából mindig csak az aktuális pasijaival volt együtt. A híresség arról is beszámolt, hogy retteg a nemi betegségektől, és minden péniszt nagyon-nagyon veszélyesnek tart! Ezen okból kifolyólag jószerével nem volt senkivel Darren Aronofsky óta, akivel még tavaly novemberben mentek szét. 

Lawrence tisztaság- és egészségmániás, és egészen eddig soha nem volt még komolyabb STD-je. Bármikor úgy érezte a múltban, hogy elkaphatja, azonnal orvoshoz fordult, és még gyökerében elfojtotta a problémát.

Nos, őszintén bízunk benne, hogy Lawrence hamarosan megtalálja a megfelelő partnert, aki betegségektől mentesen, makulátlanul eleget tesz vágyainak.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések