A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Így hazudik az ellenzék! Szigetvári is lebontaná a kerítést

Újabb politikusokkal bővült a kerítésbontók csoportja, miután kiderült, Szigetvári Viktor, az Együtt miniszterelnök-jelöltje az ellenzékkel karöltve bontaná le a határainkat védő kerítést.
Nemcsak a Juhász Péter vezette párt bontana kerítést, hanem a szocialisták is, mivel Bangóné Borbély Ildikó, a párt csepeli jelöltje arra a kérdésre, hogy befogadnának-e migránsokat, azt mondta, hogy április 9-én megmondják, tehát nem cáfolta a tömeges betelepítésről szóló híreket. Korábban Karácsony Gergely, Gyurcsány Ferenc és Szél Bernadett is arról beszélt, hogy szükségtelen a kerítés, míg Botka László egyenesen lebontotta volna azt. Az ellenzék tehát folyamatosan hazudik, és ha hatalomra kerülnének, akkor migránsok ezreit engednék Magyarországra, és lebontanák az országot védő kerítést – írja az Origo.

A lap arról számol be, hogy szükségtelennek és felesleges nevezte az illegális bevánrorlók ellen védő kerítést Szigetvári Viktor, az Együtt miniszterelnök-jelöltje, aki közölte, ha tehetné, két éven belül lebontaná a kerítést. Az Együtt a kerítés lebontása mellett bevezetné a felső határ nélküli kötelező kvótát, együttműködne mindenfajta “nemzetközi partnerrel”, valamint a tranzitzónát hatalomra kerülésüket követően rögtön megszüntetnék. Szigetvári bejelentésével tehát lehullt a lepel az ellenzékről, állításiakkal szemben, ha tehetnék azonnal lebontanák a kerítést és migránsok ezreit telepítenék be Magyarországra.

Ezt támasztja alá Bangóné Borbély Ildikó, az MSZP csepeli jelöltjének migránsok befogadásával kapcsolatos kijelentése is.

Április 9-én, azaz az országgyűlési választások másnapján válaszol Bangóné arra a kérdésre, hogy az MSZP kormányra kerülése esetén befogadna-e migránsokat – hangzott el egy kérdésre. A politikus tehát nem cáfolta a migránsok befogadását, mindez pedig azt jelenti, hogy a szocialisták erre készülnek a választás után, bármit ellenkezőt is állít Karácsony Gergely – ismerteti az Origo.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések