A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Halára szurkáltak egy anyát - sokkoló, mit tettek a család többi tagjával

Brutális gyilkosság miatt indított nyomozást a rendőrség, miután holtan találtak egy apát és két gyermekét, míg az édesanyjukat valaki halálra szurkálta 128 kilométerrel arrébb, az otthonukban.
A rendőrséget hétfő kora este értesítették, miután holtan találtak egy 40-es éveiben járó nőt, akit feltehetőleg többször is megszurkáltak. 

A hatóságok ezután megpróbálták felkutatni az áldozat férjét, és annak két gyermekét, azonban kiderült, hogy egy órával a nő halála előtt, már bejelentették, hogy holtan találták őket 128 kilométerrel arrébb. A testüket a sziklák lábánál találták meg a vízparton. A rendőrség megerősítette, hogy nem messze a helyszíntől találtak egy autót, aminek fontos szerepe lehet az ügyben.

Egyelőre nem történt letartóztatás az ügyben, a rendőrség azonban gyilkosság miatt indított nyomozást, s a kezdeti stádiumra tekintettel még nem keresnek senkit.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések