Kedvelj és ajánlj minket a facebookon is

Beraking News

Hirdetés

Fidesz: Vona Gábor váljon meg a Jobbik nemi erőszakkal fenyegető alelnökétől! Ez alap!

A Fidesz felszólította Vona Gábort, a Jobbik elnökét, hogy távolítsa el pártjából az egyik női beosztottját nemi erőszakkal fenyegető Janiczak Dávidot, amennyiben a Jobbik alelnöke, Ózd polgármestere a történtek után nem hajlandó önként távozni a közéletből.
Novák Katalin, a kormánypárt alelnöke pénteken, Budapesten tartott sajtótájékoztatón nem kívánta idézni az ellenzéki politikus által korábban elmondottakat, amelyekről a PestiSrácok.hu számolt be.

A Fidesz alelnöke megdöbbentőnek nevezte, Janiczak Dávid milyen stílust enged meg magának, hogyan kezeli a nőket. Kiemelte, elfogadhatatlan a másik ember megalázása, erőszakkal fenyegetése.

Novák Katalin szerint az ilyen erőszakos, durva viselkedésnek nincs helye a magyar közéletben, ezért a Jobbik alelnöke nem tehet más, mint hogy távozik a közéletből. Amennyiben erre nem hajlandó, akkor Vona Gábornak, a Jobbik elnökének kell felszólítani őt erre – hangsúlyozta.

A kormánypárti politikus az ellenzéki pártok női képviselőit is arra kérte, tegyék nyilvánvalóvá, hogy számukra is elfogadhatatlanok az ilyen kijelentések. Novák Katalin emellett azt is kérte, hogy ne közösködjenek egy olyan párttal, amelynek második embere ilyen megnyilvánulásokra képes.

Novák Katalin kérdésekre válaszolva a “Simicska-média” Fidesz ellen indított lejárató kampányának újabb hazug elemeként értékelte a fejlesztés- és klímapolitikáért, valamint kiemelt közszolgáltatásokért felelős államtitkár egymilliárd forintot meghaladó offshore vagyonáról szóló híreket. Hangsúlyozta, ebben a kérdésben a Szabó Zsolt által elmondottakat tartja mérvadónak.

MTI

Íme a videó, ahol szárazok se**be b*szással fenyegette meg a jobbikos polgármester az alkalmazottját!

Önkormányzatiság Jobbik módra avagy “Szárazon k*rlak se**be!”. Így fenyegette kolleganőjét a Jobbik alelnöke

Önkormányzatiság Jobbik módra avagy “Szárazon k*rlak se**be!”. Így fenyegette kolleganőjét a Jobbik alelnöke


Láthatóan nem csak maga vetkőzik szívesen polgármesteri irodájában, de mást is szívesen venne rá ott szexre akár a maga rendkívül egyszerű...
RÉSZLETEK 

Nincsenek megjegyzések