A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Ez a büntetése a diáklányt megerőszakoló és megölő migránsnak!

Bűnösnek találta, ezért életfogytiglani börtönre ítélte a bíróság azt a migráns férfit, aki megerőszakolta, majd öntudatlan állapotban egy folyóba dobta a diáklányt Németországban.
Mint arról beszámoltunk, az előző tárgyalásán Husszein K. elmondta, hogy alkoholt és kábítószert is fogyasztott, amikor 19 éves áldozata elkerékpározott mellette. Az elkövető elmesélte, hogy lerángatta a nőt a bicikliről, megerőszakolta, majd öntudatlan állapotban egy folyóba dobta, ahol a diáklány megfulladt. Vallomásából kiderült, hogy amikor a vízbe dobta, úgy gondolta, hogy a lány már halott, vagyis meg is akarta ölni áldozatát.

Akkor a férfi azt állította, hogy a gyilkosság idején 18 éves volt, a vádhatóság szerint viszont valójában már a 22 éves kort is betöltötte. Ennek amiatt van jelentősége, hogy 18 éves elkövetőként 15 évet kaphatott volna, amelyet fiatalkorúként kellett volna leülnie.


Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések