A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Egy pár cipőért végzett román áldozatával a bevándorló

Egy 40 éves algériai migránst egy 45 éves hajléktalan megölésével gyanúsítanak Montpellierben. Az áldozatnak egy pár cipőért és egy hálózsákért kellett meghalnia.
Egy 45 esztendős, román  hajléktalan férfi holttestére bukkantak, közel a vasúthoz. A férfi halálát egy fejére mért ütés okozta. A rendőrség a térfigyelő kamerák felvételei alapján bukkant az Algériából származó illegális migráns nyomára a helyi sajtó beszámolója szerint.

A nyomozók szerint a migráns gyakran megfordult a hajléktalanszállókon, és azokkal a szervezetekkel is össze lehet kötni, amelyek az áldozatot is segítették. A migráns váltig állítja, hogy nem ő ölte meg a hajléktalan férfit. Elmondása szerint amikor a helyszínre ért, a férfi már halott volt, ám a nyomok másról árulkodnak.

A migráns ugyanis nem tudta megmagyarázni, miért tért vissza a tett helyszínére a gyilkosság után három órával, illetve miért vette el akkor a szerencsétlen férfi cipőjét és hálózsákját. Emellett a migráns vérét megtalálták a gyilkosság helyszínén, ruháján pedig az áldozattól származó vérnyomot találtak.

A rendőrség letartóztatta az illegális bevándorlót – írja a Metropolitan francia portál.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések