Hirdessen itt

Ciki! Tehéntrágyát vittek Vonának – Videó!

Egyre kínosabban alakul Vona Gábornak és pártjának a kampány: a Jobbik elnöke lassan sehova nem mehet úgy, hogy ne szembesítenék árulásával. Csepeli fórumán volt jobbikosok jelentek meg, akik szimbolikusan egy kupac tehéntrágyával lepték meg Vonát.
Vona Gáborról és a Jobbikról nemcsak az derült ki az elmúlt napokban, hogy térdig járnak a korrupcióban és táskaszám hordják Simicskától a pénzt, amin más pártokat vesztegetnek meg, de az is, hogy a pártelnök igencsak jó viszonyt ápol a II. János Pál pápa elleni merényletek egyik vádlottjával.


Ezen kívül lassan egy canossa-járássá változnak Vona Gábor kampánykörútjai. Emlékezetes, hogy Erdélyben alaposan kiosztották a pártelnököt.


Máskor Simicska-bankókat szórtak rá egy fórumon, de többször is előfordult, hogy sajtótájékoztatóján felcsendült a müezzin. Amelyik kampányeseménye nem fulladt botrányba, arra pedig a kutya sem volt kíváncsi: Pétervásárán például alig lézengtek néhányan a fórumán.


Vona legutóbb Csepelen járt, ahol csalódott jobbikosok várták, hogy számon kérjék az elnököt: miért adta el a pártot Simicskának és miért árulta el a Jobbik elveit és állt be a kerítésbontó baloldal mellé?


– Mintegy száz nemzeti radikális néhány szót akart váltani a pártelnökkel, ám erre nem kaptak lehetőséget. A rögtönzött sajtótájékoztatón a felszólalók elmondták, hogy számukra az egyetlen alternatíva április nyolcadikán a Fidesz maradt – írta a Magyar Idők.

A 888.hu az esemény után arról is beszámolt: A Magyar Gárda egykori tagjai, illetve a Jobbik immár követhetetlen politikai pályájában csalódott volt jobbikosok a müezzin imára hívó énekének kíséretében marhatrágyát helyeztek el a Vona Gábort szállító furgon elé.

– Hétfőn Vona Gábor Csepelre látogatott, hogy ott a Jobbik jelöltje mellett kampányoljon. Az esemény ugyanakkor a Jobbik budapesti kampányzárója is volt. A pártelnököt a rendezvény előtt kiábrándult egykori jobbikosok és a Vadhajtások várták, akik néhány szót szerettek volna váltani Vonával, ám erre nem kaptak lehetőséget. A Jobbik elnöke elbarikádozva, zárt kapu mellett és Simicska egyik újságírójának, Péterfi Juditnak a kíséretében érkezett a rendezvényre. A Vadhajtások pedig cserébe tehéntrágyával köszöntötték a párbeszédtől elzárkózó Vona Gábort – írta a portál.

Az akcióról a “Miért nem szavazok a Jobbikra” nevű Facebook-csoport egy videót is készített:

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések