A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Bréking! – Hamarosan kiderülhet az igazság Vona Gábor melegpartijairól – Jön az atombomba Vona ellen?

Sikamlós!!
Hamarosan a nyilvánosság elé kerülhetnek olyan részletek, amelyekből világosan kiderül, hogy Vona Gábor, a Jobbik elnöke a 2000-es évek elején kikkel, hol és milyen körülmények között vett részt a Terry Black köreihez köthető melegpartikon.

Vona Gábor évekkel korábban még azt írta közösségi oldalán, hogy nincs titkolnivalója a magánéletében, nem zsarolható, és nem lehet megfélemlíteni. Fekete bárány, fehér holló című könyvében viszont már arról írt, hogy a házassága néhány évvel ezelőtt komoly válságba került, amelynek majdnem válás lett a vége. Ismert, ebben az időben házasságon kívüli kapcsolata alakult ki.

Ekkor – bár senki nem kérte – a Jobbik elnöke kimerítő felsorolásba kezdett:
  • Soha nem jártam homokos bárban, de bármiféle egyéb vagy heteroszexuális irányultságú night clubban sem.
  • Soha nem próbáltam semmilyen kábítószert, még füves cigit sem.
  • Soha nem volt kapcsolatom semmiféle szexuális mássággal.
  • Soha nem volt kapcsolatom prostituálttal.
  • Semmiféle erőszakos vagy törvénytelen dolgot nem követtem el.
  • Soha senkitől, sem magánembertől, sem a közjavakból semmit nem loptam.


A Terry Black kontra Vona Gábor-ügy továbbra is függőben van

Mint ismeretes, Terry Black a budapesti meleg előadóművészi közösség egyik ismert tagjaként 2016-ban közölte a nyilvánossággal, hogy: A 2000-es évek elején Vona Gábor rendszeresen járt olyan rendezvényekre, amelyek végén meleg férfiak szórakoztak egymással.

A rendezvényeken – állítása szerint – Terry Black személyesen is találkozott a Jobbik elnökével.

Furcsa módon elsőként a Jobbik elnökének felesége reagált az ügyben. De aztán Vona Gábor is a nyilvánosság elé állt, és egy sajtótájékoztató keretében azt mondta, hogy ő nem homoszexuális, hanem büszke heteroszexuális.

Az ügy tovább bonyolódott, hiszen Terry Black egy olyan fényképet mutatott meg, amelyen egymás vállát fogja Vona Gábor, a Jobbik elnöke és egy férfi, miközben nagyon közel állnak egymáshoz.


Terry Black nem sokkal később már azt közölte a Tények szerkesztőségével, hogy meg akarták vesztegetni. Az előadóművésznek állítása szerint ötmillió forintot ajánlottak, ha azt mondja, hogy korábban hazudott Vona Gáborral kapcsolatban.

Ő viszont továbbra is fenntartotta az állításait, és azt mondta, hogy bizonyítékai is vannak.

Terry Black azt állította, hogy neki tanúja is van arra, hogy Vona Gábor járt a Lokál nevű klubjában és a lakásán is. Mint az később kiderült, ez a tanú Amanda Elstak volt, aki azt mondta, hogy találkozott Vona Gáborral a Kertész utcai Lokálban, majd Terry Black lakásán is. Elstak azt is hozzátette, hogy hetente-kéthetente találkoztak.

Az ügy érdekességeként, bár Vona Gábor azonnal perrel fenyegetőzött a meleg partikon való részvételről szóló hírek miatt, végül a valóságban csak hosszas hezitálás után perelte be Terry Blacket. Az eljárás azóta is tart. Idén januárban jelent meg a Jobbik elnöke azon a szembesítésen, ahol módja lett volna tagadni azokat az állításokat, miszerint melegpartikra járt, és voltak meleg kapcsolatai.
Vona Gábor biztosan biszexuális, de még az is lehet, hogy meleg, de bi biztosan! Miért nem jött el, hogy szembenézzen velem vagy Amandával?”– kérdezte ekkor Terry Black, aki továbbra is állítja, amit Vonáról mondott, igaz, és vállalja is érte a felelősséget.

A legfrissebb hírek szerint az Origo utánajárt, hogy a kétezres évek elején hol is voltak ezek a homoszexuális partik, ahol Terry Black állítása szerint Vona Gábor egy hozzá közel álló személlyel többször is járt. A portál hamarosan részletesen beszámol arról is, hogy kik vettek részt ezeken és, hogy mi is zajlott ezeken a melegpartikon.

(Forrás: 888.hu)

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések