A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A honvédség elkötelezett a magyar családok biztonságában

A magyar honvédség elkötelezett a magyar családok biztonságában, a látható és láthatatlan veszélyek ellen is meg fogják védeni őket – hangoztatta a honvédelmi miniszter pénteken, Székesfehérváron, átadta a HM Currus Zrt. és az Ikarus Járműtechnika Kft. kooperációjában a Magyar Honvédség számára készült Currus Aries-Volvo típusú buszokat.
Simicskó István hangsúlyozta, hogy a magyar honvédek akár életüket is feláldozzák Magyarország biztonságáért. Óriási munkát végeztek az elmúlt 2-3 évben a déli határokon, de a nemzetközi missziókban is mintegy ezer magyar katona vesz részt – tette hozzá.

Úgy fogalmazott, hogy “a katonáktól az emberek biztonságot kapnak, ezért adni is kell nekik, mert megérdemlik, megszolgálták”. Ezt a célt szolgálja a haderő-fejlesztési program: az illetményük emelése és a felszerelések modernizálása után az eszközpark cseréje kezdődött el, többek között az új buszok beszerzésével – mondta.

MTI

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések