Kedvelj és ajánlj minket a facebookon is

Beraking News

Hirdetés

A Fidesz az interneten is fokozza a kampányt

A Fidesz az online térben is fokozza a kampányt: vezető politikusaik elektronikus levelekben keresik meg támogatóikat, emellett az interneten rövid reklámfilmeket is közzétesznek, ezekben a választás tétjét mutatják be – mondta Hidvéghi Balázs, a nagyobbik kormánypárt kommunikációs igazgatója pénteken.
A politikus a Youtube-ra feltöltött videójában közölte: ezekben a napokban “még magasabb fokozatba kapcsol” a Fidesz kampánya.

Túl vannak “minden idők legnagyobb békemenetén”, valamint több mint százötven teltházas fórumot tartottak országjárásuk keretében, és ezt folytatják a következő időszakban – fűzte hozzá.

Hidvéghi Balázs úgy fogalmazott: míg ellenfeleik egymással vannak elfoglalva, ők választók százezreivel találkoznak közvetlenül. Kiemelte, hogy mostantól az online térben is fokozzák a kampányt: vezető politikusaik elektronikus levelekben keresik meg támogatóikat, emellett az interneten rövid reklámfilmeket is közzétesznek, amelyeket online aktivistáik tovább terjesztenek.

Ezekben az e-mailekben és filmekben a választás tétjét mutatják be, amely változatlan – fogalmazott, azt hangoztatva: “Soros György jelöltjei” arra készülnek, hogy lebontsák a kerítést, végrehajtsák a betelepítéseket és bevándorlóországgá tegyék Magyarországot.

Úgy folytatta: Orbán Viktor kormányfő jelöltjei ezzel szemben megvédik az országot, megtartják a kerítést, és küzdenek a betelepítés ellen.

Meg akarják őrizni Magyarországot magyar országnak; “hazánk sorsa évtizedekre eldől április 8-án” – vélekedett Hidvéghi Balázs.

“Nekünk Magyarország az első, legyünk ott mindannyian!” – tette hozzá a kommunikációs igazgató a videóban.

MTI

Nincsenek megjegyzések