A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Xavi: Igazságtalan volt a Real Madrid győzelme

A Barcelona legendája nem volt elégedett a spanyol óriás PSG elleni teljesítményével.
A Real Madrid hétközben 3-1-es győzelmet aratott a Paris Saint-Germain ellen a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első mérkőzésén. A frania csapat vezetést szerzett a Bernabeuban, de Ronaldóék végül fordítani tudtak. Xavi, a korábbi Barcelona klasszis azonban nem volt megelégedve a Királyi Gárda teljesítményével, és ezt nem is tartotta magában.

- A Madridban van valami. Ellenük nem vesztegetheted el a lehetőségeidet, mert azonnal megbüntetnek érte. A legrosszabb az egészben, hogy ehhez nem is kell csinálniuk semmit. Egy kontra elég volt ahhoz, hogy megnyerjék a meccset. Már-már azt gondolhatnánk, hogy igazságtalan volt a PSG ilyen irányú veresége. A meccs vége lehetett volna 1-1, 2-2, de akár 2-1-re a PSG is nyerhetett volna - nyilatkozta Xavi a So Footnak.

A négyszeres BL győztes középpályás azt is elmondta, hogy a Real Madrid számára csupán a győzelem fontos, és nem annak a módja:

- Érthetetlen, hogy a Madrid jóformán nem is játszott, és mégis nyert. A meccsnek számos fázisa volt, és a PSG többször is egyételműen dominált. Ekkor kellett volna megszerezniük a második gólt. Hogy a Real Madrid jobb volt-e, mint a PSG? Szerintem nem, de ez őket nem is igazán érdekli. Ők dominálnak, vagy őket dominálják? Nem számít, ha a végén nyernek. Ez a klub filozófiája, és ezért olyan nehéz játszani ellenük. Különösen a Bernabeuban.

A vereség után a PSG a Strasbourg elleni 5-2-es győzelemmel tudott javítani szombaton, de az igazán fontos összecsapás majd március 6-án vár rájuk a Parc de Princes-ben a madridiak elleni visszavágón.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések