A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Szörnyű halál: lúgot ivott egy férfi a Heves megyei kocsmában

Szörnyű tragédia történt egy Heves megyei kocsmában, tisztázatlan és ellentmondásos körülmények között hunyt el egy férfi, fia pedig igazságot szeretne szolgáltatni.
Az egrisztorik oldalára gyakran érkeznek a panaszok a kocsmákkal kapcsolatban, többségében ezek a történetek az ittas vendégekkel szembeni bánásmódról vagy ehhez hasonló gondokról szólnak. 2016. május 9-én egy ezeknél jóval súlyosabb dolog történt. Egy 67 éves férfi lépett be az egyik Heves megyei kocsmába a tulajdonos invitálására a nyitvatartási idő alatt. A “szíves invitálás” azonban szörnyű tragédiával végződött.

A tulajdonos végül a behívás után nem tartott a kocsmába belépő férfival, így az áldozat egyedül, kiszolgálás és felügyelet nélkül bort kezdett el keresni a kocsmában. Rá is talált egy műanyag kannára, amelyben pirosas színű folyadék volt, ezt a férfi el is kezdte meginni. Amit ő bornak gondolt sajnos valójában egy maró hatású tisztítószer volt, így azonnal roncsolta a férfi nyelőcsövét, majd súlyos vérmérgezést és tömeges szervleállást okozott nála. A férfit kórházba szállították, ahol hetekig lebegett élet-halál között, de végül akkora kárt tett a méreg a szervezetében, hogy leálltak a szervei és meghalt.

Most az áldozat fia kereste meg a portált, sokáig nem tudta eldönteni, nyilvánosságra hozza-e apja történetét, de végül úgy döntött, beszámol édesapja halálának zavaros és ellentmondásos körülményeiről. Az elhunyt férfi fia biztos benne, a kocsmáros a felelős apja haláláért. Sajnos ő hiába van erről meggyőződve, ugyanis a nyomozást “bűncselekmény hiányában” – szerinte jogtalanul, igazságtalanul – megszüntették. A férfi a lapnak elmondta, szerinte a nyomozás jegyzőkönyvében súlyos ellentmondások vannak, ugyanis a szakértők megállapították, hogy szabályt sértett a kocsma tulajdonosa, és nem az előírásoknak megfelelően, elkülönített, zárt részen tárolta a tisztítószert, mégis megszüntették a nyomozást, azzal az indokkal, hogy “a szabálytalan tárolás nem áll közvetlen összefüggésben a balesettel”. Állításait alátámasztandó, a portálnak még a jegyzőkönyvet is megmutatta.

“A lúgmérgezés közvetlen oka az volt, hogy a férfi a tulajdonos tudta és engedélye nélkül akart bort fogyasztani és beleivott a pult mögötti padlón talált vegyszeres kannába” – áll az indoklásban. Az elhunyt férfi fia azonban állítja, a kocsma tulajdonosa maga hívta meg egy italra az apját, mondván menjen be a kocsmájába, és szolgálja ki magát.

A férfi elfogadhatatlannak tartja továbbá azt is, hogy sem a mentősök, sem a kórház nem értesítette a rendőrséget a mérgezésről, így édesapja halála után ő volt kénytelen feljelentést tenni. A kórházban fia minden nap látogatta haldokló apját, várta, hogy Miskolcra vigyék műtétre, onnan azonban már azt a választ kapták, “nem érdemes odavinni, mert a férfi menthetetlen”. A férfi így többhetes küzdelem után 2016. május 25-én elhunyt. Fia szeretné, ha apja halála miatt igazságot szolgáltatnának – írja az egrisztorik.hu.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések