Hirdessen itt

Szijjártó: Luxemburg külügyminisztere gyűlöli Magyarországot

Jean Asselborn luxemburgi külügyminiszter “gyűlöli Magyarországot”, ő egy elvakult bevándorláspárti, a migrációt támogató politikus, aki Soros György kottájából játszik – közölte a külgazdasági és külügyminiszter hétfőn az MTI-hez eljuttatott közleményében.
Szijjártó Péter leszögezte: ők elárasztanák Európát, így Magyarországot is migránsokkal, “szélsőségesen liberálisok, elfogadhatatlan álláspontot képviselnek”.
A külgazdasági és külügyminiszter ezt arra reagálva közölte, hogy Jean Asselborn a liberális Der Tagesspiegel napilap online kiadásában hétfőn a Stop Soros-törvénycsomag kapcsán azt mondta: “az EU-nak fel kell állnia és fel kell háborodnia”, és aktiválni kell a 7. cikkelyt.

Szijjártó Péter közölte: Jean Asselborn a mostani nyilatkozatával minden határon túlment.
“Jean Asselborn egy ostoba ember, a magyarok azonban nem azok, a magyaroknak nincs szükségük a luxemburgi külügyminiszter agymenéseire ahhoz, hogy tudják mi a jó nekik” – tudatta.
A külgazdasági és külügyminiszter szerint Jean Asselborn nyilatkozata megmutatta az április választás tétjét.
“Az Orbán-kormány Magyarország biztonságát védi, a luxemburgi külügyminiszter azonban Soros Györggyel és magyarországi elvbarátaikkal lebontanák a kerítést, és elárasztanák migránsokkal Magyarországot” – emelte ki Szijjártó Péter.
(Forrás: magyarforum.hu)

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések