A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Nem elég a magánéleti krízis, más is megkeseríti Shane Tusup életét

Magánéleti krízise – hónapok óta megromlott a viszonya feleségével, a háromszoros olimpiai bajnok Hosszú Katinkával – mellett a bírságok is megkeserítik Shane Tusup életét.
Az Iron Aquatics amerikai úszóedzője már többször elfelejtett parkolójegyet vásárolni autójára a fővárosi Duna Arénánál. A szakember rendszerint bérelt, szürke Volkswagennel jár a Népfürdő utcai létesítményhez, amelyben délelőttönként tart edzéseket gyermekeknek. Idén január 2-án, 15-én és 31-én is készült bizonyítékként szolgáló fotó arról, hogy kocsijának szélvédőjére büntetést jelző piros csomagot raktak.

Noha a tréner a január 11-i Év Sportolója Gálán magyarul kért elnézést mindenkitől, akit az elmúlt időszakban megbántott, könnyen lehet, szüksége volna még további nyelvórákra. Legalábbis úgy tűnik, hogy a Duna Aréna előtti villanyoszlopokon lévő feliratot nem tudja értelmezni, azokon ugyanis jól láthatóan, nagy betűkkel jelezték, hogy 2017. szeptember elsejétől a parkolás díjköteles.

A környéken, amely a Dózsa György út–Dráva utca–Népfürdő utca–Róbert Károly körút által határolt területet jelenti, óránként 265 Ft-ért lehet parkolni. A pótdíj 15 napon belül 3313 Ft, ezt követően már 10 865 forint. Mindkét büntetési tétel elenyészőnek tűnik Tusup számára, ha figyelembe vesszük, hogy havi egymillió forintos állami fizetést kap.
A szerdán tartott edzéseit köve­tően megkérdeztük Tusupot arról, zavarják-e a büntetések, hiszen aznap is megbírságolták.

– Köszönöm, hogy szólt, észre sem vettem – mondta a szakember, aki ennél többet viszont nem kívánt hozzáfűzni. Reakciójából úgy tűnt, nem különösen viselték meg a történtek. Levette a csomagot a szélvédőről, beült a kocsijába, és elhajtott.

Feltehetően sokkal inkább gondterhelt amiatt, hogy két hónapja válságban van a házassága – Hosszúnak nemcsak a férje, hanem az edzője is. A pár külön él, nem mutatkozik közösen, és nem is dolgozik együtt, a jelek nem arra utalnak, hogy a felek egyhamar kibékülnek.

Persze ettől a parkolási szabályok rá is vonatkoznak.

Felesége folyamatosan posztol

Miközben Shane Tusup január 15. óta teljesen inaktív a közösségi oldalán, Hosszú Katinka naponta oszt meg friss fotókat a rajongóival a Facebookon és az Instagramon. Legutóbbi bejegyzésében kiemelte, örül, hogy már feb­ruár van, és közeleg a tavasz, előzőleg pedig az edzését követően egy sztékről ábrándozott.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések