A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Négyen sérültek meg! A Mazda megpördült, a Suzuki az árokba csapódott

A debreceni rendőrök befejezték a nyomozást azzal a hajdúsámsoni nővel szemben, aki a megalapozott gyanú szerint balesetet okozott a 471-es főúton. Összesen négyen sérültek meg a karambolban, köztük két gyermek.
A vizsgálat adatai szerint tavaly július 20-án 17 óra 30 perc körül a 471-es számú főúton, Nyíradony felől Hajdúsámson irányába vezetett egy mazdás nő. A sofőr nem megfelelően választotta meg autója sebességét, amelynek eredményeként lehajtott az útpadkára, majd átsodródott a menetirány szerinti bal oldali sávba, ahol nekiment egy szabályosan közlekedő Suzukinak. 

Az ütközés után a Mazda megpördült, míg a Suzuki az út mellett lévő betonárokba csapódott. A balesetben mind két jármű sofőrje súlyos-életveszélyes, a Mazdában utazó két gyermek pedig könnyű sérüléseket szenvedett. A 34 éves nőt a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki.

A Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a közúti baleset gondatlan okozás vétség elkövetésének megalapozott gyanú miatt folytatott nyomozást február 12-én befejezte és az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal továbbította a járási ügyészség részére.

Forrás: Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések