A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Meddig akarják ezek a szocik hülyének nézni a választókat?

Szélkakasok...
Gyurcsány és a szocialisták nemmel szavaztak annak idején a határon túliak kettős állampolgárságára, kormányon semmit sem tettek értük, maga Gyurcsány az elmúlt hetekben azzal kampányolt, hogy a határon túliak ne szavazhassanak. 

Mivel ennek már nincs realitása, a szocik határon túli kampányba kezdtek, pénteken Kolozsvárott jártak, nem túl nagy sikerrel.

Maga Gyurcsány volt a legfőbb támogatója a bevándorlásnak hazánkban, a kerítésnél tüntetett a kerítés megépülése ellen. Egészen mostanáig tartotta magát álláspontjához, mire a minap, egy kampányrendezvényen azt mondta, hogy a kerítésnek állnia kell.

Két hónap múlva kiderül, hány ember dől be ennek az elvtelen politikának.

De hogy milyen ember ez a Feri (és vele egyetembe az összes kommunista) azt mi sem bizonyítja jobban mint az, hogy még a saját édesanyját sem segítette, különben nem mondott volna a következőket...

„Tudom és ismerem milyen nyugdíjasnak lenni ebben az országban. Látom édesanyámon, aki kétszobás lakótelepi lakásban lakik, aki csak akkor kapcsolja be a konvektort, hogyha nagyon muszáj, a konyhában pedig azért nem, mert a gáztűzhely úgyis ad elég meleget. Tudom, hogyan számolja és hogyan olvassa a gázórát, hogy hány köbméter fogyott ebben a hónapban.” - (2005. szeptember 24. Battonya)

A kijelentés alapján felmerült a kérdés, hogy a vagyonos üzletember esetleg nem gondoskodik megfelelően az anyjáról. Hát hogyan gondoskodhatnának ezek az országról!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések