A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kezdődik! – Bejárja az országot az Echo TV Sajtóklubja

Országjárásra indul az Echo Televízió Sajtóklub című műsora, amelynek első adását az Újszínházban rögzítették. Az adást szombaton 19.05-kor, ismétlésként 23.05-kor láthatják a képernyőn. A műsor további ismétléseit vasárnap 17.05-től, illetve kedden 10.05-től sugározzák.
Bayer Zsolt vendége Gajdics Ottó, a Magyar Idők főszerkesztője, Bencsik András, a Demokrata főszerkesztője és Szentesi Zöldi László, a Demokrata főmunkatársa lesz. Az újságírók nemcsak a napi hírekre reflektálnak a jó hangulatú beszélgetésben, hanem azok hátterét is megvilágítják, miközben felhívják a figyelmünket arra, hogy noha minden jel arra mutat, még ne higgyük el, hogy megnyertük a választásokat.

A budapesti helyszín után vidéki városokba látogat el a Sajtóklub stábja azzal a céllal, hogy közösséget építsen, erősítse a kapcsolatot a televízió nézői és a műsorok készítői között. A politikai műsort kulturális központokban veszik fel, és a csaknem egyórás forgatás után, adáson kívül a nézőknek alkalmuk nyílik arra, hogy kérdezzenek.

A műsort a vidéki helyszíneken kulturális központokban rögzítik

A különböző állomásokon miniportrét készít a televízió egy-egy művésszel, a szakmájában sikeres, a közösségért cselekvő személyiséggel. Ezek a beszélgetések a televízió weboldalán külön menüpontban szereplő Echoklub.hu oldalon tekinthetők meg.

Elsőként Ná­dasdy Borbála grófnő, táncpedagógus, írónő, Koltay Gergely zeneszerző, Ba­logh Ádám fotográfus és festőművész, valamint Magyar Gábor orvos, gazdálkodó, gondolkodó beszél majd arról, hogy mit jelent számára a közösségépítés, a magyarság, az érték, a család egysége és a hagyományok megtartása.

(Forrás: magyaridok.hu)

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések