A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Hármas karambol Szoboszlón, égő műanyag a böszörményi fürdőben

Ezeken kívül a lerakódott korom is megdolgoztatta hétfőn a Hajdú-Bihar megyei tűzoltókat. Ügyeleti hírek a katasztrófavédelemtől.
Hétfő kora délután egy huszonnégy négyzetméteres szaunahelyiségben műanyag csúszásgátló a szaunakövekre került és meggyulladt a hajdúböszörményi Uzsok téren található fürdőben. A helyi hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt az ott dolgozók a keletkezett tüzet egy porral oltó készülékkel eloltották. A füsttel telítődött helyiségben a tűzoltók légzőkészülékben egy vízsugárral elvégezték az utómunkálatokat, majd kiszellőztettek. Az eset során nem sérült meg senki.

Egy első emeleti erkélyen bicikligumi füstölt tegnap délután Debrecenben, a Cívis utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók kihúzós létra segítségével bejutottak az erkélyre, és megszüntették az izzást. A tűz nem terjedt át másra. Kisebb anyagi kár keletkezett.

Három személygépkocsi ütközött össze hétfő délután Hajdúszoboszlón, a Debreceni útfél és a Kemping utca kereszteződésében. A hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók a járművek feszültségmentesítését végezték el. A mentőszolgálat az autóban utazókat a helyszínen megvizsgálta, senkit nem kellett kórházba vinni.

Családi ház kéményében lerakódott korom izzott tegnap délután Hosszúpályiban, az Alkotmány utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók kéziszerszámok segítségével eltávolították az izzó részeket.

Hasonló riasztást kaptak a hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók is. Tégláson, a Dohány utcában családi ház kéményében lerakódott korom izzott. A tűzoltók a parázsló részeket eltávolították, majd a tetőszerkezetet átvizsgálták.

Késő este Tiszacsegén, a Kossuth utcában is a lerakódott korom izzott a kéményben. Az egyeki önkormányzati tűzoltók a kéményt kitisztították és átvizsgálták azt.

Forrás: Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság 

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések