A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Az amerikai hadsereg zombi apokalipszisre készül? Titkos katonai programban szimuláltak egy esetleges járványt!

Az amerikai kormány és a hadsereg titkos katonai program keretében szimulál zombi apokalipszist. Vajon mindez véletlen lenne, vagy tényleg komolyan kell venni a fenyegetést, ha már a hadsereg is készül rá?
Régebben számoltak be arról a hírek, hogy az USA járványügyi hatósága hivatalos tervet készített zombi apokalipszis esetére. Egy ilyen komoly szervezettől ez érdekes, és roppant riasztó lépés, ugyanis egy járványügyi központ csakis olyan lehetőségekre készül fel, amit komolyan kell venni, vagy van rá reális esély a közeljövőben.
Most a hadsereg szállt fel ugyanarra a hajóra, és készítettek részletes stratégiai tervez zombi támadás esetére.
Mindez azt jelentené, hogy komoly fenyegetés lehet a jövőben? Valószínűleg igen. A kormány talán tud valamit, amit nem oszt meg az átlag polgárokkal. A stratégiai program kizárt, hogy véletlen készült volna el. – állítják sokan.
A CONPLAN888 néven futó részletes stratégiai terv egy elzárt széfben van jelenleg, és azt írja le, hogy az amerikai kormány és a hadsereg milyen lépéseket tenni egy esetleges zombi fertőzés hirtelen, járványszerű terjedése esetén.
A „tanulmány” azt is leírja, hogy ezeket a fertőzötteket nem szabad többé embernek tekinteni. Olyanok, mint egy emberi külsővel rendelkező drón hadsereg, lélek és tudat nélkül. Máskor pedig úgy hivatkozik a zombikra, mint lobotomizált agyhalottakra.
A terv szerint mindent meg kell majd tenni a nem zombi populáció megvédése és biztonságba helyezése érdekében. Az apokaliptikus szcenárióban sokkal több zombi rohangál az utcákon, mint egészséges ember.
A filmekben látott közhelyes hozzáállással ellentétben nem az lenne a terv, hogy atomot dobnának a fertőzött területekre, hanem aktívan védenék meg a polgárokat, szárazföldi csapatokkal, tankokkal és nehéztüzérséggel.
A dokumentum azt s leírja, hogy a katonai programban résztvevőknek kötelességük akár életük árán is megvédeni az egészséges embereket a fertőzött zombi hordától.
A kormány egy háromlépcsős tervet is említ a dokumentumban, ami a nagy zombi ellenes terv része, főbb alappillére. Eszerint első lépésben az lenne a hadsereg feladata, hogy védelmi támaszpontokat hozzon létre, ahol meg tudja védeni a meg nem fertőzött civileket.
A második lépésben megtennének mindent annak érdekében, hogy a zombiktól fertőzött részeket megtisztítsák.
Ebben az esetben már nem tekintik többé embernek a fertőzötteket, így az etikai kérdés és a törvények fel sem merülnek, átmenetileg felfüggesztik őket.
A harmadik lépésben egy átmeneti kormány alakulna, ami a hirtelen jött káoszban rendet teremtene, szabályokat és törvényeket vezetne be arra az időszakra, amíg tart az apokalipszis, és nincsenek biztonságban az emberek.
Részletes leírás a zombikról a CONPLAN888 dokumentumban
A dokumentum mindenre kiterjed, még arra is, hogy a zombikról is adjon némi leírást. Komoly kutatómunkákat mellékeltek az anyaghoz, ez alapján 8 különböző típusú zombit különböztet meg a kormányzati dokumentum.
Patogén zombik, akik vírusos vagy bakteriális úton fertőződnek meg.
Radioaktív zombik, akik elektromágneses úton, vagy részecske sugárzás útján fertőződnek meg.
Gonosz, démoni zombik, melyeket különféle okkult kísérletek során hoznak létre.
Földönkívüli eredetű zombik, melyek egy földönkívüli toxinokkal fertőződnek meg.
Felfegyverzett zombik, melyek biotechnológiailag mesterségesen vannak megtervezve azzal a feltett céllal, hogy nemzeteket pusztítsanak el, más országok ellen indítsanak támadást.
Parazita által irányított zombik. Ma is ismert olyan gomba és hangyafajta is, mely az agyba bejutva átveszi az irányítást a gazdatest felett.
Vegetáriánus zombik. Ez a típus csak közvetett veszélyt jelentene, és a patogén csak a vegetáriánusokat támadná. Feltehetőleg egy növény lesz a vírusgazda, vagy valamiféle genetikai mutáció. Hatalmas zöld területeket falnának fel, kopárrá téve rövid idő alatt a Föld még zöld vidékeit.
Zombi csirkék. Viccesen hangzik, de a dokumentum erről is beszámol, mint lehetséges fajtáról. A Szén-dioxiddal szokták egyes helyeken megölni az állatokat mikor már nem képesek több tojást tojni. Egyes feltételezések szerint egy vírus mutálódása eredményezheti majd azt, hogy az így kimúlt állatok valahogy túléljék a kezelést, és egyfajta félig agy halott lényekként térjenek vissza az életbe. Mivel nem fogják azonnal észrevenni az emberek, rengeteg egyed elfogyasztásra kerül, így az emberek is meg fognak fertőződni.
Joggal tehetnénk fel a kérdést: akkor most van okunk félni? A válasz az, hogy igen, jobb félni, mint megijedni. A kormány és a hadsereg biztosan nem véletlen készített el egy ilyen komoly kutatómunkát, és stratégiai tervet a hadseregnek.
Egyes források szerint a katonaság az utóbbi időben sorra halmozza fel a fegyvertárat, muníciót, és rengeteg koporsót. Vajon mire kell nekik?

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések