A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Az agyhalott luxemburgi külügyminiszter tovább fenyegetőzik – Asselborn: Orbán Viktor kormánya az uniós tagsággal játszik

Fenyegetőzni azt tud
Jean Asselborn válaszolt Szijjártó Péter vádjaira, mely szerint azért bírálja a magyar kormányt, mert gyűlöli Magyarországot.

A luxemburgi külügyminiszter a német Der Tagesspiegelnek adott interjúban kritizálta a magyar kormányt. A Magyar Nemzet telefonon érte utol a luxemburgi tárcavezetőt, aki állítja, se Magyarországot, se magyar kollégáit nem gyűlöli. Csak látja, hogy az ország nagyon rossz felé halad.

Asselborn szerint Orbán Viktor kormánya az uniós tagsággal játszik. Ez az ügy nem az egyénekről szól, hanem az alapelvek, értékek, jogszabályok és emberi méltóság tiszteletéről minden uniós tagállamban. Nem fogadhatjuk el, hogy a menedékkérők megsegítésén dolgozó civil szervezeteket büntessenek meg – fogalmazott Asselborn a Magyar Nemzetnek.

(atv.hu)

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések