A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Üzenet minden magyarnak! Ha ezt most elrontjuk, a mi életünkben már nem tudjuk visszacsinálni

Nem szeretjük a “történelmi időket”. Azok mindig fájók. Sajnos most ilyen időket élünk.
Kegyetlen dolog, hogy Magyarország sorsa egyetlen parlamenti választástól függ. A tét nagyobb, mint maga a Rendszerváltás, mint a bűzös kommunizmusból valami másba eljutni. Az lehet, hogy nem ilyen lovat akartunk az elmúlt 27 évben, de amit összehoztunk mi magyarok, veszélybe került. Akik most döngetik a kapukat, már itt voltak egyszer 150 évig.Tehát történelmi tapasztalatok vannak.

Nyugat-Európa elesett és eljött az idő: most mi vagyunk a soro(s)n.

Fogalmazzunk egyértelműen és konkrétan. Politikai nézettől függetlenül:  a teljes megsemmisülés előtt állunk, ha nem jól választunk. Ha jön az ellenzék, nyitják a határokat, bontják a kerítést, és behódolunk Brüsszelnek, és jön a felső korlát nélküli betelepítés. Ezek a tények.
  • Németország elesett.
  • Franciaország meszeltek.
  • Ausztriának is annyi... Kurz már nem tudja ezt visszafordítani. Hiába nyert.
  • Svédországnak vége.
  • Belgiumnak befellegzett.
  • Nagy-Britannia elesett. Londonnal már muszlim polgármestere van
  • Bécsben a kedvenc név születéskor már Ahmed. Ők vannak az első helyen.
Az MSZP korábbi kormányfő jelöltje a BBC interjúban kijelentette: bontják a kerítést, ha hatalomra kerülnek. Most persze erről hallgatnak.

A Genfi egyezmény szerint a mostani kormány eddig is beengedett évi párszáz, valódi menekültet. Legutóbb 1300 kopt keresztényt. Akik már tovább is álltak. Akiknek papírjaik voltak, és az elbírálás szerint valódi menekülteknek bizonyultak.

Ezt nem szabad összekeverni az ellenzék hisztériakeltésével, miszerint befogadtunk valóban 1300 migránst…hát továbbra sem fogadtunk be a kötelező brüsszeli betelepítési kvóta  szerint (felső határ nélkül) illegális bevándorlókat, akik aztán Brüsszel, Párizs, és Berlin  és London utcáin robbantgatnak, késelnek, lövöldöznek, hajtanak teherautóval a tömegbe…

Jól gondoljuk meg, hogy április 8-án kire szavazunk, hogy néhány év múlva ne kelljen egy romokban heverő Magyarországot látnunk!

mindenszo.hu nyomán.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések