A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Ször­nyű részletek de­rültek ki a brutális budapesti gyil­ko­ság­ról

Egy héten belül két bru­tá­lis gyil­kos­ság is tör­tént a 17. ke­rü­leti Újlak utcában – sze­re­lem­fél­tés­ből. Pén­tek este egy 19 éves lányt ölt meg ke­gyet­len módon a 17 éves volt ba­rátja, csak mert a fi­a­tal lány sza­kí­tott vele, egy hét­tel ez­előtt pedig egy 26 éves férfi ölte meg volt élet­tár­sát és annak ba­rát­ját, majd ma­gá­val is vég­zett.
Nem csoda, hogy rettegnek a fővárosi Újlak utca lakói! A múlt heti vérengzés után borzasztó tragédia ért még egy ott élő családot: 19 éves lányukat, Fannit, brutálisan meggyilkolta volt barátja a lépcsőházban. A 17 éves Dávidról az a hír járja, hogy idegi problémákkal küzdött, nemet szinte sosem mondhattak neki, mert akkor bedühödött. Fannit nagyon féltették a szülei, el is tiltották a beszámíthatatlan fiútól, aki végül végzett lányukkal…

“Nagyon gazdag családból származik, ahol a szülők mindent megadtak neki, durván elkényeztették, így nem tűrte el, ha valaki nemet mondott. Fanninak elege lett a kirohanásaiból, ezért szakított vele pár hónap után, de a fiú ezt nem bírta megemészteni”- mesélte lapunknak Gazda Mariann, aki egy emeleten lakik a meggyilkolt lánnyal. Fannira egy hatodikos kisfiú talált rá, vérbe fagyva.

A lakók hallották, ahogy Fanni rohan le a hetedik emelet lépcsőjén és azt ordítja: Dávid, ne csináld! De a fiú a lépcsőfordulóban elkapta, leütötte és elvágta a nyakát.

“Meseszép és nagyon intelligens lány volt, a lányommal egy osztályba járt, még én kötöttem meg Fannika szalagját a szalagavató előtt… Jó barátnők voltak, sokat járt át hozzánk. Állatorvos szeretett volna lenni, de végül humán orvosira ment. Koreai nyelven is tanult, mindenki imádta őt!” – mondta könnyeivel küszködve Gazda Mariann a Ripostnak.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések