A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Soros: Az EU összeomlik, Oroszország mindinkább jön fel

Soros György felveszi a kesztyűt populista ellenfeleivel szemben, miután alapítványai, amelyek egykor a demokrácia terjedésének jelképei voltak, napjainkban az újjáéledő nacionalizmus célpontjai – írja a Financial Times.
Az üzletember ellen rengeteg összeesküvés elmélet van forgalomban a világszerte, ezek közül komolyabb a sokmilliárd közpénzből finanszírozott magyar hivatalos propaganda. Így az, hogy az egyik Fidesz-képviselő közzétette egy leölt, megperzselt disznó fényképét, rajta a felirattal: Ő volt SOROS. Vagy hogy a milliárdos is beismerte: bezárás fenyegeti a CEU-t a törvény miatt, amely a bírálók szerint a tanszabadságot célozta meg. A Soros elleni támadások a döbbenetesen változó politikai viszonyokról árulkodnak, főleg Közép- és Kelet-Európában.

Ő maga azt mondja, az egész nagyon déjá vu, azzal az eltéréssel, hogy a világban most a nacionalizmus az uralkodó ideológia. Az EU az összeomlás szélére jutott, Oroszország viszont mind inkább jön fel.

Ha már itt vagy ezt is elolvashatod

Egy román, aki kiáll a székelyek mellett, kitűzte a székely zászlót

Robbanás volt a belgiumi Antwepenben. Sokan a romok alatt lehetnek!

Megszólalt a kormány az 1300 befogadott migráns kapcsán

Erős földrengés rázta meg Görögország fővárosát

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések