A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Óriási titkot kotyogott ki adásban édesanyjáról Kiszel Tünde lánya

Ezt nem hittük volna.
Nemrég a Pénzt vagy éveket! vetélkedőjében játszott Kiszel Tünde, és lánya, Donatella. Sok minden kiderült róluk a műsor folyamán, többek között az is, hogy Donatell lszerint Kasza Tibinek nem lenne esélye az édesanyjánál, majd Kasza Tibi kérdésére, hogy tud-e főzni az édesanyja, Donatella ezt válaszolta. „Nem főz annyira sokat, nem főz napi szinten, de amikor néha főz, az olyan, hogy fúú, nagyon jó – idézi Tündi lánya válaszát az AC News.

A szépséges lány azt is elárulta, hogy édesanyja a konyhába korántsem olyan pedáns, mint ahogy azt gondolhatnánk a megjelenését látva.

Kiderült ugyanis, hogy a konyhában ilyenkor minden szalad. „Egyszer, amikor hazajöttem, pont főzött. Krumplik a földön, edények is a földön. Mondta, hogy még két óra, mire elkészül. Végül nem is haragudtam rá, mert annyira finom lett.” – osztotta meg Kasza Tibivel és a nézőkkel a titkot Donatella.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések