A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Mi lesz így a tökéletes testével? – A TV2 új műsorvezetője lemond a sportról a csatorna miatt

Szentpéteri Eszternek a Tények reggeli híradósaként fel kell készülnie a koránkelésre.
Szentpéteri Eszter lett a TV2-n futó Tények reggeli kiadásának új műsorvezetője, ami az embert próbáló koránkelés mellett más lemondásokkal is jár. Például azzal, hogy Szentpéteri korábban elkezdett a testépítéssel foglalkozni, de a reggeli fél 4-es kelés mellé már nem fér be a profi felkészülés.

Ez persze nem jelenti azt, hogy a Tények új műsorvezetője végleg lemondana a sportról, csupán belátta, hogy új foglalkozása mellett 45 évesen már nem olyan egyszerű a karrier mellé az élsportot is beiktatni.

Szentpéteri viszont így is legalább heti négyszer szeretne lejutni a konditerembe, és jelenleg nem bánja, hogy eredeti szenvedélye, a tévézés sok idejét fogja most lekötni, mivel rendkívül boldog, hogy megkapta azt a munkát, amire régóta vágyott.

„Igen, régóta vágytam már erre a munkára. Az első reggelemen még volt bennem egy kis izgalom, de most már jól vagyok. Nem véletlenül pályáztam a TV2-be, és abszolút ebben a pozícióban képzeltem el magam. Eredetileg bemondóként kezdtem, utána a Hír TV-ben híradósként folytattam, ott szerettem meg ennyire a szakmát” – mondta Szentpéteri Eszter a Borsnak.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések