A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Már a rasszista kártyát is előhúzták a Fradiból elkívánkozó ghánai tehetség ügyében

Az ősz gólját lőtte, a tél csalódása lehet Joseph Paintsil, aki eléggé gusztustalan módon próbál távozni a Ferencvárosból. A ghánai légiós Belgiumba vágyik, és ezért ügynökével minden trükköt bevet. Szegény, hogy, hogy nem maláriás lett, most már ügynöke a fradisták rasszizmusától tart.
Nyúlik mint a rétestészta Joseph Paintsil ügye. A Ferencváros amúgy remek képességű légiósának kurta-furcsa távozási kísérletéről már beszámoltunk, ügynöke most a Fradira mutogat. A Nemzeti Sport szerint a Ghanasoccernet.com keddi cikkében azt írja, a Ferencváros viselkedésével azt kockáztatja, hogy végleg elveszíti a játékost. A portál idézi Paintsil ügynökét, Emmanuel Gyasit is, aki elmondta: elküldték a hivatalos kommünikéjüket és az orvosi jelentést a magyar klubnak, amely nem volt hajlandó elfogadni azokat.
„Tiszteletlenség ez a játékossal, velem és a Tema Youth SC-vel szemben is. A Ferencváros nem bánik jól ügyfelemmel – mondta Gyasi. – Azt vártam, hogy a klub tiszteletet mutat aziránt a játékos iránt, aki az év góljának járó díjat is megkapta három hónappal Magyarországra igazolását követően.”
Paintsil ghánai klubjánál attól is tartanak állítólag, hogy a kialakult helyzet miatt ha visszatérne a Ferencvároshoz, rasszista megjegyzéseket is tennének rá. Ezek szerint előhúzták a mindig előkapható rasszista kártyát is. Tegyük hozzá, hogy Paintsil a híreszteléssel szemben hamar közönségkedvenc lett a Fradinál, és egyetlen dehonesztáló szót sem lehetett róla hallani.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések