A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Hemperegtek a rendőrök a röhögéstől. Magát adta fel a részeg sofőr, de ez csak a kezdet volt!

A floridai Michael Lester azzal hívta fel a 911-es számot szilveszterkor, hogy feljelentse magát ittas vezetésért. Amikor azonban az operátor megkérdezte  tőle, hogy hol van, a férfi csak annyit felelt: „Túl részeg vagyok, nem tudom, hol vagyok.”
A férfi elpanaszolta azt is, hogy sehogy sem tud lehúzódni. Nem sokkal később rájött, hogy azért, mert az út rossz oldalán haladt. Az egyre jobban aggódó operátor felszólította, hogy ne szórakozzon, és inkább parkoljon le valahol. Lester végül csak az út közepén tudott megállni. Ekkor érkeztek meg a rendőrök.

A férfi bevallotta, hogy miután megivott pár sört, még egy kis metamfetamint is fogyasztott. Ráadásul az utóbbi napokban alig aludt valamit. Egyébként nem az első alkalommal büntették meg ittas vezetésért – írja a KLTA.

A Polk megyei sheriff a Facebook-oldalán azzal osztotta meg a történetet, hogy az ittas vezetésben semmi vicces sincs, mert ártatlanok halhatnak meg a felelőtlen sofőrök miatt. Mégis beismerte, hogy amikor meglátták Lestert, akkor a röhögéstől még a sokkoló is kiesett a kezükből.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések