A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Hazajön a Viszkis társa, és mesél a forgatásról

A debreceni kötődésű Klem Viktor lesz a Zöld kilincs művészeti kávézó vendége.
Klem Viktor színész Debrecenben született, és a helyi Ady Endre Gimnázium drámatagozatán érettségizett, mielőtt elvégezte a Színház- és Filmművészeti Egyetemet. Dolgozott a Radnóti Színházban, szerepelt reklámfilmben, illetve több játékfilmben is. A Viszkisben Ambrus Attila társát, Bota Gézát alakította, február elsején 18 órától a Modemben találkozhatunk vele. A Zöld kilincs művészeti kávézóban Hutanu Emil filmrendező-vágó által moderált beszélgetésen egy werkfilm is látható lesz, amely az Antal Nimród által rendezett alkotás kulisszái mögé enged betekintést – olvasható a művészeti központ ajánlójában.

A Viszkis magyar akciófilm, Szalay Bence, Schneider Zoltán, Móga Piroska és Klem Viktor főszereplésével. Az InterCom Zrt. által forgalmazott mozi Ambrus Attila történetén alapul, aki postákat és bankokat fosztott ki, és idővel társat is talált maga mellé. A Kriminális című tévéműsor rendszeresen beszámolt akcióiról, innen tudhatta a közönség, hogy rablásai előtt felhajthatott egy-két pohár whiskyt – ezért ragadt rá a „Viszkis rabló” elnevezés.

A rendezvényre a belépés ingyenes.

(VIA: HBN)

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések