A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Földindulás Dániában! Hét pontos migránsellenes csomag, megdöbbentő lépésekkel

Nincs több mecsetépítés és kijárási tilalom a no-go zónákban 20 óra után, többek között ilyen javaslatokat tartalmaz Dánia második legnagyobb pártjának hét pontos javaslatcsomagja, amellyel az országban rohamosan szaporodó no-go zónáknak akarnak gátat szabni – írja a Russia Today.
A kezdeményezés legvitatottabb része, a kijárási tilalom az 18 év alatti, felügyelet nélküli gyermekek számára az úgynevezett problémás területeken 20 óra után. Martin Henriksen, a DPP bevándorlási szóvivője szerint már létezik olyan jogszabály, amely lehetővé teszi a helyi hatóságoknak, hogy ilyen korlátozásokat írjanak elő.

A Néppárt javaslatai között van, hogy az egész országban megtiltsák a mecsetépítést és talán, ami a legmeglepőbb, hogy az érkező bevándorlókat, menedékkérelmük elbírálásáig Dánia 300 lakatlan szigetén épített táborokban helyezzék el.

A DPP javaslatai között van az is, hogy az ideiglenes menedékjoggal bíró személyek ne részesülhessenek állampolgárságban, hanem azonnal küldjék vissza hazájukba őket, mihelyt az biztonságos országgá válik.

Az egyre nagyobb szavazóbázist vesztő liberális párt természetesen azonnali sivalkodásba kezdett a csomag hallatán. Szóvivőjük egyenesen “véreskezű őrültnek” nevezte Henriksent.

Lars Lokke Rasmussen, miniszterelnök radikális lépéseket jelnettet be a no-go zónák terjedésének a megfékezésére. A kormányfő azt mondta, hogy néhány ilyen területet egyszerűen ledózerolnak majd.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések