A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Ennél pofátlanabb követeléssel még nem álltak elő migránsok

A “menedékkérők” rendszeresen tüntetnek Olaszországban jobb ételért, szállásért, gyorsabb ügyintézésért, menekültstátuszért, de a napokban Genovában újabb igénnyel álltak elő az állítólag háborúk és ínség elől Európába menekülők. Túl korán szolgálják fel számukra a reggelit, és ezért nem tudnak addig aludni, ameddig ők szeretnének, mellékesen a wi-fi is túl lassú és, hogy miért kell nekik ezt a fránya olaszt tanulniuk
Genovában a volt Quarto pszichiátriai kórházban elszállásolt jórészt fiatal afrikai férfiak január 5-én mintegy ötvenen gyűltek össze tüntetni a rossz életkörülményeik miatt a genovai prefektúra épülete előtt. Végül a kiérkező rendőrök vették fel jegyzőkönyvbe az afrikai menedékkérők panaszait. Azon kívül, hogy túl sokan vannak egy szobába bezsúfolva, még azt is kifogásolták, hogy túl korán szolgálják fel nekik a reggelit, és úgy általában véve is túl merevek az étkezések időpontjai számukra.

Jobb wifi ellátást is követeltek, mivel az időnként akadozik, és így nem tudják megfelelő módon tartani a kapcsolatot az otthon maradt hozzátartozóikkal. Továbbá még azt is szóvá tették, hogy olaszul kell tanulniuk, és nem kapnak azonnal munkát. Korábban már többször is tiltakoztak a rossz étel miatt. A tüntetést megelőző este pedig egy kisebb fajta “lázadás” miatt kellett kihívni a rendőrséget a szállásukra – írja a riscattonazionale.it.

Követeléseik egy része már jól ismert, mivel minden egyes migráns tüntetés részét képezik. De az hogy túl korán szolgálják fel nekik a reggelit, az már aztán teljesen abszurd új jelenség a panaszaik között, és éppen az ilyen megnyilvánulásaik miatt egyáltalán nem is lehet komolyan venni azt, hogy valóban háború és üldöztetés elől menekültek.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések