A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Döbbenet: sorba álltak a rabok, hogy szívjanak a kokainhegyből

Eddig még nem látott felvételek szivárogtak ki egy brazil börtönből, ahol a rabok úgy álltak sorba a kokainért, mintha a piacon lennének. A kisebb kábítószer-orgiát – amely vélhetőleg nem az első volt – a börtön egyik folyosóján szervezte meg fegyencek egy csoportja.
Látható, ahogy a többtucatnyi nehézfiú várja, hogy sorra kerüljön és felszívhassa kifizetett adagját. A felhozatalra nem lehetett panasz: 120 csík sorakozott katonás rendben a folyosón felállított asztalnál. A rabok a tőlük elvárható csendben beszélgetnek és miközben felszívták a port, még arra is vigyáztak, nehogy leszóródjon a földre.

– Elfogadhatatlan, hogy kábítószer kerüljön börtönbe – nyilatkozta Cezar Schirmer, a Rio Grande do Sul állam biztonsági minisztere. A tárcavezető szabályszegésnek nevezte azt is, hogy mobiltelefonjukkal többen felvették a szokatlan drogbulit.

Az elképesztő brazil börtönviszonyok az elmúlt években rendre a helyi média címlapjain foglaltak helyet: az új évben eddig már kilenc embert gyilkoltak meg, tavaly pedig a börtönlázadásokban több mint 120 ember lelte halálát.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések