A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A DiákÉSZ elnöke cáfolta a köcsög Hadházy Ákos összeesküvés-elméletét

Befürdött a büdös bunkó Hadházy, akinek ha politikáról van szó a mások családja sem szent! Most kiderült, hogy gusztustalanul hazudik!
Bár csak találgatunk, mi lehetett azon a bizonyos Fortuna hajón, de, hogy ütött a “cucc”, az biztos. Hadházy Ákos még napokkal utána is olyan összeesküvés-elméleteket vizionál, hogy Kósa Lajos felesége és a diák munkavállalók érdekképviseleti szervezete felvezetésével ukrán szépkorúak rohamozzák meg a magyar nyugdíjas piacot. A DiákÉSZ elnöke, Fiák István ugyanakkor portálunknak cáfolta Hadházy vádjait.

Hadházy Ákos szerdai sajtótájékoztatója azért volt megdöbbentő, mert korábban Gyurcsány csak odáig jutott göröngyös utakon zötykölődve az ukrán-magyar határvonalon, hogy az ukránok azok jönnek. A magyar nyugdíjakért. Méghozzá tömegesen és elfoglalják a régi romos házakat a határ menti falvakban. De hogy miként, hogyan szerveződik az ukrán nyugdíjas-maffia, azt már Hadházy Ákosnak sikerült megfejtenie: Hadházy elmélete szerint, aki a szálakat mozgatja, nem más, mint Kósa Lajos felesége. Szerinte a miniszterné ördögi csavarral papíron jelképes összegért (6 millió forintért) megvásárolt egy céget, aminek az értéke az LMP társelnökének számításai szerint legalább 100-110 millióra rúg. 

Az árengedményhez semmi köze a cég kölcsöneinek, adósságának, no meg a régi kapcsolatnak  – hiába is magyarázza a Kósa-család, mert az úgy túl egyszerű lenne. Hadházy szerint titkos paktum köttetett az eladóval, aki dörzsölt üzletember, a diákok érdekképviseleti szervezetének, a DiákÉSZ-nek az elnöke. No, ez az elnök, aki ráadásul a jogot is érti, hisz ügyvéd, jól kifundálta, hogy a különbözet révén biztosítja, hogy tegyék meg őt a nyugdíjas-maffia mozgalom arcának, aki a háttérből mozgatja majd a szálakat. A miniszter ki is találta a tutit és beterjesztette az Országgyűlés elé, amit aztán el is fogadtak: a közérdekű nyugdíjas szövetkezetek létrehozását, melyben hálózatba szervezik az ország milliónyi munkára áhítozó nyugdíjasát.
A Hadházy-féle forgatókönyv szerint a keresztapa, aki mindezt lebonyolítja, egyszóval az egész ukrán nyugdíjas maffiát mozgatja és rajta szépen hízik, a DiákÉSZ elnöke, Fiák István. Tudják, az a Fiák István, aki még a Czeglédy-ügy károsult diákjait is térítésmentesen képviselti. A DiákÉSZ elnöke a PestiSrácok.hu-nak azt mondta, hogy Hadházy Ákos ezúttal messzire ment, és olyan valótlanságokat állít, ami még kampányidőszakban sem elfogadható:
Nem igaz az az állítás, miszerint a közérdekű nyugdíjas szövetkezetekről szóló törvény azért született, hogy az én érdekeimet szolgálja. Nem vagyok az arca a közérdekű nyugdíjas szövetkezeteknek. nem vagyok nyugdíjas, így a tagja sem vagyok és nem is lehetek egy nyugdíjas szövetkezetnek sem. A szövetkezeteket a  Közérdekű Nyugdíjas Szövetkezetek Országos Érdekképviseleti Szövetsége (KÖZÉSZ) képviseli, mely szervezet elnöke dr. Turi Dénes. A DiákÉSZ a diákszövetkezeteknél szerzett tapasztalatok alapján szakmai segítséget nyújt a nyugdíjas szövetkezetek hálózatának felépítéséhez, amelyek ráadásul konkurenciái lesznek a diákszövetkezeteknek
– szögezte le Fiák István.

(VIA: PS)

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések