A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Végre ez is kiderült: több mint egy tucat módon nyomhat el a fehér faj

Kihagyhatatlan kiállítás nyílik a Kaliforniai Állami Egyetemen, ahol tizennégy plakáton mutatják be, hogyan nyomja el a fehér társadalom a feketéket.
Semmi kétség nincs afelől, hogy Kalifornia kiapadhatatlan forrása a liberális agymenéseknek. November utolsó hetében például arról írtunk, hogy a kaliforniai Black Lives Matter (BLM) az idei karácsonyra egy különleges akcióval készül, melynek az a lényege, hogy megszabadítsák az ünnepet az úgynevezett “fehér vállalatoktól”. Most itt van egy újabb remek példa arra, hogy működnek a dolgok a fejlett Nyugaton.

A Kaliforniai Állami Egyetemen minden évben történik valami érdekes rendezvény. 2017-ben egy különleges kiállítással várják/sokkolják a látogatókat. A tárlaton 14 módját mutatják be a fehér elnyomásnak. A posztereket természetesen az egyetem hallgatói készítették.

A kiállításon előkerült a rabszolgaság, az elnyomott Puerto Ricó-iak, a latínók és a bevándorlás kérdése. Természetesen most is kiderült, hogy a média fajilag elfogult, rasszizmus uralkodik a hadseregben, Hollywood fehér sztereotípiákat gyárt, de még az ingatlanpiacon is előnyben vannak a fehérek. Természetesen az elmúlt egy évben minden rosszabb lett, amiért Trump is felelős. Nem kicsit, nagyon.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések