A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Transznemű plüssmacival sokkolják Nagy-Britanniában az óvodásokat

Csak a tisztánlátás végett: olyan gyerekeket tesznek ki a gend3rpropagandának, akik még a hatéves kort sem érték el.
A The Sunday Times figyelt fel arra, hogy több kisgyermekeknek szóló könyv is kezd  elterjedni a brit óvodákban, amely a gyerekeket arra bátorítja, hogy kérdőjelezzék meg nemüket. A kezdeményezés mögött egy Educate & Celebrate nevű MLTBQABCD-szervezet áll, amely a brit kormány támogatását is élvezi.

A szervezet által osztogatott könyvek mind-mind a gend3rideológiát propagálják, mint például az Introducing Teddy nevű mestermű is, amely egy transznemű plüssmaciról szól. A gyerekek ebben a könyvben Thomas, a plüssmaci mélységes fájdalmával ismerkedhetnek meg, aki a következőről mesél barátjának a mesében:
A szívemben mindig tudtam, hogy egy lány plüssmaci vagyok, nem pedig fiú. Bárcsak Tilly lenne a nevem, nem pedig Thomas.”
A szervezet mindenesetre semmit nem bíz a véletlenre, honlapján mesekönyvek mellett dalokkal, műhelyekkel, poszterekkel és kifestőkkel is „neveli” az óvodásokat. Hogy egy ilyen kezdeményezés milyen hatással lehet a gyerekekre, annak eldöntését olvasóinkra bízzuk.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések