A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Súlyos balesetnél is segédkeztek a hajdú-bihari tűzoltók

Szerdán Hajdú-Bihar megyében 215 feladatot láttak el a mentők. Ezek közül külön kiemelendő, hogy 9 óra 23 perckor két személygépkocsi ütközött Debrecenből Hajdúszovát felé tartva. Két súlyos sérültet szállítottak kórházba a helyszínről.
A katasztrófavédelem illetékese is kitért a szerdai balesetre. Délelőtt két személygépkocsi ütközött össze a Szováti úton, majd az egyik autó az út menti árokba csapódott, és a tetején állt meg. A debreceni hivatásos tűzoltók a sérültek kiszabadításán dolgoztak a helyszínen és a járművek feszültségmentesítését végezték el. Az autókban összesen négy ember utazott, ebből két embert a mentők kórházba szállítottak.

Egy csapadékvíz-áteresztő csatornába szorult egy kutya Berettyóújfaluban, a Batthyány utcában. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók szerda délelőtt siettek a helyszínre a bajba jutott állat kiszabadítására. A kutyát kéziszerszámok segítségével kihúzták, majd az ebrendészet szakemberének átadták. A kutyát vizsgálatra állatorvoshoz vitték.

Monostorpályiban, az Ady Endre utcában egy idős ember nem adott életjelet magáról, ezért riasztották a létavértesi önkormányzati tűzoltókat. A tűzoltók kiérkezése előtt a rendőrség kinyitotta az idős nő ajtaját, majd átadta a sérültet a mentőszolgálatnak. A mentők a tűzoltók segítségét kérték a beteg mozgatásában.

A Hajdú-Bihar megyei rendőrök az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amely könnyű sérüléssel végződött. A szolgálatot ellátó állomány öt személyt fogott el, akik közül két főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, három főt pedig a velük szemben érvényben lévő körözés alapján. A rendőrök 17 személyt állítottak elő, köztük hét főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés kilenc esetben történt.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések