A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Salma Hayek sokkoló vallomása: ezt akarta tőle Harvey Weinstein

Szörnyetegként írja le a New York Times cikkében az Oscar-díjra jelölt színésznő a többek által szexuális zaklatással vádolt producert.
- Nemet mondtam arra, hogy együtt zuhanyozzunk, hogy nézhessen engem zuhanyzás közben, hogy megmasszírozhasson, hogy a meztelen barátja adjon nekem egy masszázst, hogy orálisan kielégítsen és hogy levetkőzzek egy másik nővel. Nem, nem, nem. És minden egyes visszautasítás határtalan dühöt váltott ki Harvey-ból – írta le saját horror sztoriját Salma Hayek, ami Harvey Weinsteihez fűzi.

A színésznőnek sok erőt adtak azok a nők, akik egy olyan országban fel merték vállalni történetüket, amelyben egy szexuális zaklatással vádolt elnök irányít.

Hayek 2002-ben a Frida című film forgatásai alatt volt kitéve Weinsteint nem kívánt közeledésének, elmondása szerint volt olyan, hogy éjszaka megjelent a hotelszobája ajtajában a férfi. A színésznő persze, nemet mondott.

- Nem hiszem, hogy volt szó, amit jobban utált, mint a „nem” – írta a New York Timesban közölt terjedelmes cikkben. Elmesélte azt is, hogy a producer kizárólag úgy engedélyezte a Frida miramaxos bemutatását, ha van benne egy leszbikus, meztelen szexjelenet Ashley Judd színésznővel. Hayek a siker érdekében belement az egyezségbe, hogy felvegyenek egy értelmetlen leszbikus jelenetet, de a felvétel előtt összeroppant: a teste remegni kezdett, zokogórohamot kapott.

- Nem azért volt, mert meztelennek kellett lennem egy másik nővel. Azért, mert Harvey Weinstein miatt kellett vele meztelennek lennem – írja Hayek, akit érzelmileg nagyon megviselt a forgatás.

VIA

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések