A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Pallavicini Zita és Ambrus Attila különleges barátságot kötött

Pallavicini Zita és Ambrus Attila különleges barátságot kötött az Ázsia Expressz forgatása alatt. Így Attilát kifejezetten rosszul érintette, hogy Zita kiesett a játékból. Ám miután véget ért a forgatás, újra felvették a kapcsolatot egymással, ami azóta is tart.
Zita és Attila az Ázsia Express előtt nem ismerték egymást, mégis, olyan sok közös tulajdonságuk van, hogy hamar egy hullámhosszra kerültek – tudta meg a Story.

„Első találkozásunkkor megfogott, hogy őszinteséget láttam a tekintetében. Imponáló a nyugalma, a higgadtsága, nem akar mindenáron feltűnni, nem játszik szerepet, azt mondja, amit gondol. Ázsiában mi voltunk a legcsendesebbek, szerettünk beszélgetni” – mesélte Zita, aki szerint Attila igazi úriember volt odakint.

„Megfogott az intellektusa, ám a törékeny nőt is megláttam benne, aki hihetetlenül kemény és elszánt tud lenni, és csak azért is végrehajtja a feladatát”. Ezt már a grófnőről mondta Attila, akit egyáltalán nem zavart a nő szokatlan stílusa, sőt, sokat tanult tőle.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések