A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Öt migráns vert ájultra egy lányt Ferrarában

Olaszországban a tömeges és ellenőrizetlen, “határok nélküli” migráció miatt napról napra olyan erősz@kos események történnek, amelyek korábban elképzelhetetlenek voltak. A “nyitott társadalom” eszméje szedi az újabb és újabb áldozatait a baloldali olasz média komisz és cinkos elhallgatása és hírhamisításai által kísérve. Nekik nem számít egy vagy akármennyi eszméletlenre vert lány sem, csak a delíriumos utópiájuk.
Dec. 1-én csütörtökön este öt “bátor” színes bőrű férfi, aki idemenekült Európába, hogy végre békében éljen, vert meg brutálisan és rabolt ki egy 32 éves lányt Ferrarra  Giardino negyedének a parkjában. Sandra Maestri este fél tízkor ment hazafelé, amikor az öt migráns férfi megtámadta és addig ütötte és rugdalta, amíg el nem vesztette az eszméletét. De még lehet, hogy utána is, ezt ő már nem tudhatta. A lány feljelentést tett a rendőrségen, de a támadói még minidig szabadon garázdálkodnak, mivel ő nem tudta kétséget kizáróan beazonosítani őket, és a térfigyelő kamerák pedig más irányba voltak beállítva.

Sandra az őt ért brutális agresszió után néhány nappal beszélt róla az olasz Rete 4 tévécsatorna Dalla vostra parte (Veletek vagyunk) műsorában. Itt elmondta, hogy soha nem gondolta volna, hogy Ferrarában is történhet ilyen eset, ami eddig csak a nagyobb városokban fordult elő.

Az Liga (korábban Északi Liga) helyi szervezete december 8-án este felvonulást szervezett a támadás helyszínén, amelyen a város baloldali vezetésének rótták fel a negyed közbiztonságának a megromlását, és a rendfenntartók és hadsereg még erősebb jelenlétét követelték a közrend biztosítása érdekében. Olaszországban már tíz éve segíti a katonaság a rendőrség munkáját a Strade sicure (Biztonságos utcák) művelet keretében.

Ferrara baloldali közbiztonságért felelős képviselője így kommentálta az esetet a facebook oldalán a  baloldaltól megszokott módon elkenve abban a migráció felelősségét:
“Amikor egy személyt, egy nőt megtámadnak a városodban, akkor az nem lehet, hogy ne rázzon meg, és ne érezz aggodalmat.
Amikor mindez abban a negyedben történik, ahol te és családod éltek, amióta csak megszülettél, akkor még inkább ezt éled át. És amikor ez a negyed éppen a Giardino negyed, akkor teljesen normális, hogy megkérdezed magadtól, merre felé megyünk, mit rontottunk el, és mit tehetünk.
Aki megtámadta őt, az egy bűnöző, és engem nem érdekel, hogy az fehér, vagy fekete, hogy egyedül tette, vagy csoportosan…”

Aldo Modonesi ezek után még azzal folytatja a bejegyzését, hogy szolidáris a lánnyal, és ígéretet tett, arra hogy még jobban megerősítik a negyed védelmét, habár már eddig is millió eurókat költöttek arra.

A baloldali önkormányzati képviselő csupán egyetlen dolgot nem hajlandó belátni be az esettel kapcsolatban, hogy azt bizony migránsok követték el, és csoportosan, és az érkezésül előtt egyáltalán nem volt ilyen veszélyforrás az olyannyira “szeretett” városában. Talán éppen itt lett volna az ideje, hogy felismerje azt, hogy akkor lenne igazán szolidáris a megtámadott lánnyal és mindenki mással is, ha igyekezne leállítani éppen azt a migrációt, amelynek egyenes következménye az ilyen jellegű agresszió, ami történt az addig teljesen biztonságos lakóhelyén. Akkor még talán hitelesek is a lennének a szavai.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések