A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Novák Előd és Morvai Krisztina után Toroczkai is beintett Vona Gábornak

A Jobbik alelnöke, Toroczkai László a közösségi médiában méltatta a pártot csalódottsága miatt otthagyó Morvai Krisztinát – írja a 888. Zárómondatából nem a “szebb jövőre” következtethet a kiskutyasimogató Vona Gábor.
Mint ismert, Novák Előd szombati bejegyzése nagy port kavart a Jobbik háza táján. A pártból kirakott politikus szerint sokan vannak a pártban, akik csak a megfelelő alkalomra várnak, hogy Vona Gábort eltakarítsák az elnöki székből. Novák elmondása szerint szégyen, hogy odáig süllyedt a Jobbik, hogy büszkén hirdetik, közük sincs azokhoz a magyar értékekhez, melyeket korábban vallottak. Bejegyzését nagy valószínűséggel Morvai Krisztina Jobbikból való kilépése ihlette, aki szerint
Vona lesimította a saját értékeit a Gyurcsány-féle gyűlöletpropaganda miatt átmosott agyú és szívű baloldaliak kedvéért.
Úgy tűnik, hogy a belső feszültségektől sem mentes Jobbik hiába próbálta időközben kifelé azt kommunikálni, minden a legnagyobb rendben van, ugyanis alig telt el két nap, és a párt egyik jelenlegi alelnöke, Toroczkai László is nyilvános bejegyzést tett közzé a közösségi médiában. Írásában többek között Morvai jogvédő tevékenységét méltatja, melyet a 2006-os rendőrterror idején biztosított az áldozatoknak. Zárómondatában azonban Toroczkai félreérthetetlenül Vona Gábor pártelnöknek üzen, amikor számonkérő stílusban azt írja:
sem a néppártosodás, sem a szebb jövő nem képzelhető el nélküle.
Az, hogy ez a pártból történő jövőbeni kilépését jelenti-e Toroczkai László részéről, vagy a teljes vezetőség puccsra való felkészítését, nem tudni. Mindenesetre sokat elárul a párt budapesti vezetőségről, hogy kevesebb mint fél évvel a választások előtt Vona Gábor a legnagyobb pofonokat nem kívülről, hanem a párton belülről kapja.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések