A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Nem tudunk betelni Horváth Éva kisfiával: ilyen volt Kristóf első karácsonya – fotók

Kristóf születése óta Horváth Éva csak úgy ragyog! A modell karácsonykor sem elsősorban a feldíszített fenyőfáját, hanem a kisfiát szeretné megmutatni a fotókon, amelyeket az ünnep alkalmával tett közzé az Instagram-oldalán.
Kisfiával közösen kívánt boldog karácsonyt Horváth Éva az online követőinek. A gyönyörű anyuka az ünnepi fotó óta már újabb képeket is megosztott, hogy megmutassa a világnak Kristóf első karácsonyát.

Az első képen Éva egy téli színekbe öltöztetett helyiségben, hófehér ágyon ülve tartja kisfiát, akinek széles mosolya mindent elárul.
A második fotón már a karácsonyfa is látszik, igaz, csak a háttérben, hiszen a lényeg a modell karjaiban csodálkozó szemekkel figyelő gyermek.
A harmadik fotón – meglepetésre – egy kissé durcás Kristófot látunk: a kép mellé írt kommentből persze kiderül, mi lehet a probléma: a gyerkőc a remélt póni helyett egy Mekk mestert, azaz egy kecskét kapott ajándékba.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések