A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Megúszhatja a büntetést a tini, aki sz3xuáIis zaklatással vádolta a budapesti mentősöket

Csak polgári bíróságon vehetnek elégtételt a sz3xuáIis zaklatásba kevert mentősök V. Szilvián. A lánynak ugyanis a rendőrségen nem kell felelnie hamis állításai miatt – tudta meg a Bors.
Bő egy év után tisztázták azt a két budapesti mentőst, akiket sz3xuáIis erősz@kkal vádolt meg egy budai gyermekotthonban élő tinilány. A rendőrség semmilyen bizonyítékot nem talált arra, hogy V. Szilvia állításai valósak lennének, ezért megszüntették a nyomozást.

Mint azt megírtuk, 2016. november 9-én a Széll Kálmán tér környékére hívtak mentőt, ahol a 17 éves lány rosszul lett. A mentők hiába próbálták őt rávenni, hogy menjen velük, ellenállt. Végül sikerült beültetni az autóba, de mivel hányt, a kocsit meg kellett állítani. A fiatal később sz3xuáIis erősz@kkal vádolta meg az őt ellátó mentősöket, azt állítva: végigtapogatták a testét, felszólították, elégítse ki őket. A két férfit ezután őrizetbe vették, kezdeményezték az előzetes letartóztatásukat is, de a bíróság már nem látta olyan biztosnak a vádakat, mivel csak lakhelyelhagyási tilalmat rendelt el számukra.
A mentősök indíthatnak polgári pert személyiségi jogaik megsértése miatt. Az már más kérdés, hogy mivel a lány kiskorú, csak később lesz perelhető, vagy ha már férjnél van, mert jogilag akkor számítana nagykorúnak. Ellenkező esetben a törvényes képviselőjét vonhatják eljárás alá
– mondta a Borsnak Hegedűs László ügyvéd. De az is előfordulhat, hogy a gyermekotthon vezetőségének kell felelnie.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések