A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Megszólalt a szemtanú: így történt igazából Kis Grófo balesete

Így tört össze a hófehér luxusautó.
Tegnap autóbalesetet szenvedett az M1-es autópályán Kis Grófo és zenésztársa: ők voltak ez egyik érintettjei az M1-esen történt kamionosbalesetnek. A Blikk egyik olvasó-riportere a helyszínen volt, és részletesen beszámolt a lapnak a balesetről:

"Minden nagyon hirtelen zajlott le, álltak egymás mögött a sorban, majd egyszer csak a Grófóék mögött lévő kamion gázt adott, és betolta a zenész autóját az előttük álló hatalmas kamion alá. Valószínűleg valaki nem figyelt eléggé. Épségben szálltak ki az a­utóból, s egyi­küknek sem esett komoly baja. Az autó azonban nagyon csúnyá­n összetört, elölről és hátulról is kapott ütést. Ha jól láttam, Grófo vezetett, mellette egy másik férfi ült az anyósülé­sen" – emlékezett vissza a balesetre Zoltán.

A szemtanú állítását Kis Grófo édesapja is megerősítette a lapnak:

"Grófo egy zenésztársával együtt utazott az autóban. A baleset után még hosszan egyeztetniük kellett a rendőrséggel és a helyszínen lévő hatóságokkal, de néhány óra alatt végeztek a papírmunkával az út szélén. Senkinek nem esett komoly baja az ijedségen kívül, szerencsére épségben megúszták az esetet" – nyilatkozta az énekes édesapja, Kozák László, aki maga is a helyszínre sietett, hogy meggyőződjön róla, jól van a fia, és segédkezzen, amiben tud.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések