A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Leszbikus szexre kényszerítette Salma Hayeket Weinsten

Úgy látszik hogy nem magyar sajátosság a szexuális zaklatás, ahogy azt a Havas Henrik "tanárúr" zaklatási ügyeit (ezekről bővebben ide kattintva olvashatsz) tagadók írják, hiszen már világsztárok is leleplezik a maguk kis "pedofiljait".
Salma Ha­yek állítja: Harvey Weinstein éveken keresztül zaklatta őt, és egyszer halálosan megfenyegette.

A színésznő a The New York Times magazinban mondta el saját történetét. A producer – akit több tucat nő vádol szexuális zaklatással és erőszakkal – állítólag folyamatosan követelte a színésznőtől, hogy fürödjön vele, engedje nézni a meztelen testét, vagy hagyja, hogy orális szexben részesítse őt.

Egyszer még meg is fenyegette, hogy végez vele. – Meg is ölhetlek, ne hidd, hogy nem tudom megtenni – mondta a férfi. Miután a színésznő folyamatosan nemet mondott a kérésekre, Weinsteinnek sikerült megtalálnia a módját, hogy sarokba szorítsa őt.

Hayek szerelemprojektje a Frida Kahlo életéről szóló Frida című film volt, amit együtt készített a producerrel, így Weinstein ezt kezdte el fúrni, amikor a színésznő nem fogadta el a szexuális ajánlatait.

– Amikor meggyőződött róla, hogy nem úgy készítem el a filmet, ahogy ő akarta, azt mondta, felajánlotta más számára a szerepet és a szövegkönyvet az én éveken át tartó kutatásaimmal. Az ő szemében én nem egy művész voltam. Még csak egy ember sem, csupán egy test – mondta a színésznő.

Visszavágásként Hayek bíróságra vitte az ügyet, és vissza is szerezte filmjét, de Weinstein nem hagyta magát. Közölte, csak úgy jelenhet meg a film, ha lesz benne egy meztelen rész.

– Nem engedte meg, hogy befejezzem a filmet, csak ha van benne egy szexjelenet egy másik nővel – árulta el Hayek, aki végül a film érdekében leforgatta a meztelen jelenetet.

– Amikor aznap megérkeztem a forgatásra, a karrieremben először és utoljára idegösszeomlást kaptam. Nem azért, mert meztelennek kellett lennem egy másik nővel. Azért, mert Harvey Weinstein kedvéért voltam meztelen vele – vallotta be a színésznő, aki hálás az előtte felszólalóknak, és abban reménykedik, hogy történetével segíti megérteni, mért hallgatnak az emberek néha hosszú évekig.

A pucérkodás a film része volt

Harvey Weintein nem sokkal a cikk megjelenése után kiadott egy közleményt, amelyben állítja, hogy a színésznő hazudik, és erre vannak tanúi is. – Az összes szexuális vádaskodás, amelyekkel Salma előállt, nem tükrözi a valóságot. A pucérkodás a film része volt – írta az amerikai producer. Azt is hozzátette, hogy pont ő védte meg Hayeket, mert más befektetők inkább az ismertebb Jennifer Lopezt akarták a szerepre - írja a Blikk.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések