A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kínos kérdést kapott Erdélyi Mónika – Ezt mondta súlyfeleslegéről

A műsorvezető elismerte, hogy lehetne kevesebb a testsúlya.
Kínos kérdés került az Appra magyar! vendégeinek terítékére. – Ön hogyan osztályozná a saját külsejét: elégtelen, elégséges, közepes, jó, avagy kiváló? – kérdezte Liptai Claudia, és elismerte, az ő külseje csak a képernyőn kiváló.

– Amikor reggel felkelek, a tükörből a nyolcadik utas, a halál köszön vissza rám – magyarázta Claudia, majd a sztárvendégek felé fordult.

– Négyest adok magamnak, mert hasból kicsit leadhatnék – vélte Szabó Simon, és Erdélyi Mónika ekkor már bólogatott. – Én is azt választom, hogy a külsőm jó, de nem ártana, ha pár kiló leugrana rólam. Így is tetszem magamnak, de látom, hogy van rajtam pár plusz kiló – mondta Mónika, ám számot nem nevezett meg.

Az is kiderült, hogy Náray Tamás még sosem volt elégedett a kinézetével, főleg, mert legszívesebben 190 centi magas lenne, és göndör szőke. Ágica sem tudja, hogy lehetne elégedett a kinézetével, csak Gianni vette lazára a figurát. – Én jól érzem magam – mondta.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések