A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kiderült: Ilyen lesz a királyi család karácsonyi vacsorája. Ezen te is meg fogsz döbbenni...

Sokan nem gondolták, hogy ez lesz! 
A királyi családnak megvannak a saját karácsonyi hagyományai, amiktől eltérni nem lehet. Szinte minden évben ugyanazt a mintát követik, és a menü sem változik: a pulyka kötelező. II. Erzsébeték nem ajándékozzák egymást, de az egész család együtt ünnepel. Norfolkban tartják az ünnepi összejövetelt, ahol minden van, mi szem-szájnak ingere - írja a Life.hu.

Karácsonykor a királyi családban nem vacsorára érkeznek a vendégek, náluk az ünnepi étkezés ebédidőben történik, legalábbis az első. A pulyka nem maradhat el, burgonyával, paszternákkal és kelbimbóval eszik. A menü része a karácsonyi puding, ami lángolva szolgálnak fel nekik. A gyerekek külön esznek, a dadákkal. Egy kis pihenő után este után jöhet a hagyományos tea, melyet szendvicsekkel fogyasztanak. A vacsora a délutáni lakománál is bőségesebb, nagyjából húsz fogást szolgálnak fel. Van köztük zöldség, hús és édességek is.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések