A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Két fiatal nő halt meg a kocsiban Seregélyesnél, a sofőr otthagyta az áldozatokat

Miután árokba csapódott autójával, magára hagyta utasait, és bemenekült ismerősei házába egy bedrogozott férfi. A két lány életét vesztette.
Úgy ült volánhoz a 24 éves férfi idén június végén, hogy már délelőtt tízkor kábítószer hatása alatt állt, rá­adásul érvényes jogosítványa sem volt. Két huszonéves lányt vitt a kocsijával, és a 62-es úton – a vád szerint – előzésbe kezdett a Seregélyes-Jánosmajornál lévő útkereszteződésnél úgy, hogy a szembejövő forgalom ezt nem tette lehetővé.

A Bors úgy tudja, hogy a sofőr karcolásokkal megúszta a balesetet. Pánikba esett, és elmenekült, otthagyta a két fiatal nőt, akik nem voltak bekötve: egyikük kirepült a kocsiból, a másik a roncsba szorult. A lap szerint mindketten azonnal meghaltak a becsapódás után. A sofőrre a rendőrök körülbelül egy órával később találtak rá.

A férfi az ügyének tárgyalásán nem tett vallomást. Azt elismerte, hogy ő vezetett, de a drogról nem volt hajlandó semmit mondani. A perben várhatóan holnap hoz ítéletet a Székesfehérvári Törvényszék.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések