A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Iszlám romantika: Terrortámadással akarták megünnepelni házasságkötésük, otthon egy bábún gyakorolták a késsel gyilkolás

Letartóztattak egy Birminghamben élő házaspárt, akik házasságkötésüket egy terrortámadással készültek megünnepelni. Ehhez otthonukban gyakorolták az Iszlám Állam által „előírt” késes támadást egy bábun.
Otthonában gyakorolta a késelést egy Birminghamben élő házaspár, akik már házasságkötésüket is egy terrortámadás elkövetéséhez időzítették. Mindkettejüket börtönbüntetésre ítélték terrorcselekmény előkészítésének vádjával. A 21 éves Ummar Mirzát tizenhat év szabadságvesztésre ítélték szerdán Londonban, felesége, az egy évvel idősebb Madihah Taheer tíz évet kapott, mivel ő vásárolta meg a késes gyakorláshoz használt kést.

Bábun gyakorolták a támadást

A pár már régóta készült a támadás végrehajtására: a hatóságok főként a házasságkötés előtti levélváltásukat használták fel a vád előkészítéséhez. A nő még 2015 szeptemberében azt írta jövőbelijének, hogy összeházasodhatnak, de a férfinak cserébe embereket kell megölnie. Egy listát is összeírt neki. A férfi igennel válaszolt, és megígérte, hogy a házasságkötésük napján minden olyan embert megöl, aki a listán szerepel.

Mikor a rendőrség házkutatást tartott a pár birminghami otthonában, egy olyan bábut találtak, aminek homlokán, torkán és a hasán késnyomok voltak. A házaspár minden bizonnyal ezen a bábun gyakorolta a leghatékonyabb késes gyiIk0sság végrehajtását.

Híradó nyomán

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések